Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Може. Маха се без проблем както хардуерно така и софтуерно и то абсолютно адекватно без да гърмят други функции покрай него.
    Не съм запознат,за това казах че трябва да се разучи.

П.С.Иначе колата наистина изглежда хубава,но трябва да се види на живо,а и нещо липсата на километри,пък е написал че са реални.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Колата я продават повече от година, аз съм говорил с човека само по телефона, каза че всичко и е ок, но щял да заминава в чужбина и затова я продава, първи собственик е. Има доста доработки, мераклия е явно. Това е информация от преди година
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Интересно,аз я виждам за първи път на обява

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Интересно,аз я виждам за първи път на обява
          Със сигурност говори за черната 159 1.9 TI седан. Беше писал преди време в темата мисля за нея
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
            Със сигурност говори за черната 159 1.9 TI седан. Беше писал преди време в темата мисля за нея
            Ааааа ако става въпрос за нея,тя се продава не от година,а от две.Мисля че знам коя е тази кола,но не мога да съм сигурен.Беше на едно момче от Орландовци на лизинг,но му я взеха и колата стигна до Бургас,после пак се появи в Сф и я пуснаха да се продава.Пак казвам,че не съм сигурен дали е неговата.

Comment

• Дам, за нея говоря, сорри че не уточних. По спомен продавача се казва Роман... май

Още тогова бях се засилил към нея, но ми излезе друга оферта
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• здравейте,
                говоря за черния ТИ седан със софийска регистрация към момента, обявена е на 15500. Доколкото разбирам имате някакви наблюдения върху колата, но някой занимавал ли се с нея по-обстойно? а случайно допълнителна информация за честата препродажба (ако е същата кола) или просто стечение на обстоятелствата ...

Comment

• Първоначално публикувано от alfafann Покажи съобщение
                  здравейте,
                  говоря за черния ТИ седан със софийска регистрация към момента, обявена е на 15500. Доколкото разбирам имате някакви наблюдения върху колата, но някой занимавал ли се с нея по-обстойно? а случайно допълнителна информация за честата препродажба (ако е същата кола) или просто стечение на обстоятелствата ...
                  Никой не я е гледал обстойно. Обявата за тази кола върви повече от година и винаги е имало 1-2 снимки супер неясни. Даже си спомням, че в началото имаше само 1 снимка - снимана отзад на някакъв паркинг. Последно цената и преди сега посочената беше около 25 бона. Вероятно човекът има нужда спешно от пари. Макар, че като се замисля 25 бона аз лично не познавам и не се сещам за хора, които биха дали за Алфа 159 втора ръка и в този ред на мисли собственикът на въпросната може просто да я е публикувал на цена, която реално ще и вземе.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Никой не я е гледал обстойно. Обявата за тази кола върви повече от година и винаги е имало 1-2 снимки супер неясни. Даже си спомням, че в началото имаше само 1 снимка - снимана отзад на някакъв паркинг. Последно цената и преди сега посочената беше около 25 бона. Вероятно човекът има нужда спешно от пари. Макар, че като се замисля 25 бона аз лично не познавам и не се сещам за хора, които биха дали за Алфа 159 втора ръка и в този ред на мисли собственикът на въпросната може просто да я е публикувал на цена, която реално ще и вземе.
                    Аз познавам двама,единия даде 25,другия малко по-малко,но и двете коли бяха на под 80 000 км.

Comment

• Колата замина. Вече е взех ме Една от първите ТИ внесени в БГ доста е гледана но независимо от това има леки забележки.Има досие в Аутоиталия собственика е много готин.Скоро ще е видите по сбирки.

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Аз познавам двама,единия даде 25,другия малко по-малко,но и двете коли бяха на под 80 000 км.
                      Има и балъци които дадоха и повече от 28000
                      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Явно TI-ките държат цена само в чужбина. Аз само на нашия пазар вижам TI-ки, които се продават за по 12-16 бона.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

• [QUOTE=Mury;1265143]Аз познавам двама,единия даде 25,другия малко по-малко,но и двете коли бяха на под 80 000 км.[/QUOTE

Е успокои ме малко.Явно има и други идиоти като мен.Аз моята я купих 2009г. за 23 , а колата също бе под 80000км.Сега мисля да я пробвам за продажба , че само стои в гаража защото се возя с Бравото което си е идеална градска / и не само/кола.Карам я 1-2 пъти в месеца ако ходя накъде по-далеч семейно или ей така през уикенда колкото да не загубя усещането , но се чудя ако стане каква алфа ще си взема после , като 159-та няма заместник. На нея вече и се наситих и алтернативата с друга моторизация и по-нова година просто не ме блазни.Правих такова упражнение преди много години с две Темпри и втората я продадох на 8-я месец макар , че беше фул и от последната година на производство.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            Явно TI-ките държат цена само в чужбина. Аз само на нашия пазар вижам TI-ки, които се продават за по 12-16 бона.
                            Да обяснявам ли пак това, дето е ясно на всички или можете да ми прегледате някои стари постове.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Недей де. На който му пука дали колицата му има тюв да си вдигне ръката.
                              Честита придобивка на колегата!

P.S. А мойта като няма ТЮВ и за близо година нищо не е сдало багажа, ко да прая?
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Ахахахх не се плаши колега. За 50 еуро на Горубляне може да ти изкараме ТЮВ, МОТ и каквото друго си пожелаеш
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X